Cue Cre8ion verhuist naar EdisonPark

De in DOK41 gevestigde starter Leon Driessen (30) timmert met zijn bedrijf Cue Cre8ion flink aan de weg en slaat zijn vleugels uit. De enorme groei die het bedrijf momenteel kent, maakt het mogelijk te kiezen voor wonen en werken op het EdisonPark in Vlissingen. Onderdeel van het Kenniswerf terrein en op steenworp afstand van DOK41, bestaande uit woningen met ruimte voor een eigen kantoor.

In 2015 begon Leon, na 14 jaar werken voor een aantal grote spelers in de evenementenbranche, zijn eigen bedrijf Cue Cre8ion. Leon ontwerpt en programmeert licht, video en decors voor internationale evenementen. Hij maakt gebruik van diverse soorten software voor het realtime 3D visualiseren van evenementen, zodat alle aspecten van het ontwerp op voorhand kunnen worden gefinetuned en voorbereid in een productieperiode.  

Leon is met zijn bedrijf betrokken (geweest) bij onder andere Vrienden van Amstel Live, Ladies of Soul, Symphonica in Rosso, Tomorrowland, O’G3ne, Zillion en andere grootschalige (inter)nationale events.

Van DOK41 naar EdisonPark op de Kenniswerf

Het succesvolle bedrijf verruilt DOK41 – broedplaats voor innovatieve starters – voor het EdisonPark op de Kenniswerf. Leon bereidde, samen met een team, regelmatig shows als Symphonica in Rosso voor bij DOK41. Naast een kantoorruimte, had Leon veel baat bij de kennis, het netwerk en de coaching die de broedplaats voor innovatieve starters biedt. "DOK41 is meer dan een vestigingsplek. In een korte tijd heb ik enorm veel geleerd door te sparren met coaches, adviseurs en andere ondernemers", aldus Leon.

Wil je net als Leon gebruik maken van de mogelijkheden die DOK41 biedt voor startende ondernemers? Kijk voor meer informatie op deze website of neem contact op.     

Leon Driessen verhuist naar Edisonpark op de Kenniswerf