HZTalks: Duurzaamheid

Woensdag 20 december 2017

De HZ Talks 2017 zullen plaatsvinden op 20 december in het Arsenaal Theater in Vlissingen van 15:00 tot 17:30. Dit evenement is georganiseerd en vormgegeven door 6 International Business and Management studenten van HZ University of Applied Sciences en is heeft duurzaamheid als thema.

Doormiddel van zes krachtige speeches zullen vooruitlopende denkers en sprekers uit verschillende achtergronden hun visie op klimatologische uitdagingen delen. Verder zullen de sprekers ervaringen, ideeën en mogelijkheden aandragen die kunnen bijdragen aan de oplossing voor klimaatverandering. De HZTalks brengt mensen bij elkaar om hun ideeën te delen, contacten te leggen en te discussiëren, maar vooral om bewustzijn te vergroten en op te roepen tot nieuw klimaatvriendelijk gedrag.

De speeches duren 12 minuten en worden aangevuld met artiesten en duurzame initiatieven van studenten. Ondernemers, bedrijven en studenten zijn van harte uitgenodigd om inspiratie op te doen op dit evenement. De speeches zijn in het Engels vanwege het internationale publiek. De toegang is gratis en registreren kan via de Facebook pagina van de HZtalks. 

Onder de sprekers bevinden zich:

  • Carl de Cock: CEO Sustaineer & Senior Project Manager bij Royal HaskoningDHV (international engineering and project management consultancy)
  • Jan Willem de Hoop: Environmental Consultant bij BMD Advies Zuid-Nederland & oprichter van Entraz (energiebesparing) [Vroeger: Directeur van Crossing Borders, environmental consultancy.]

Elke dinsdag en donderdag zal een nieuwe spreker bekend gemaakt worden via onze facebook pagina www.facebook.com/HZTalks/ tot aan de dag van het evenement op 20 december 2017. Voor meer informatie en contact kunt u eveneens terecht op onze Facebook pagina, e-mail is ook mogelijk via het adres HZTalks@hz.nl.