Infosessie II DOK41 Impact Kickstart

Dinsdag 13 maart 2018

Om je kansen als social enterprise te vergroten, doorloop je met het Impact Kickstart programma alle stappen van innovatief ondernemerschap. De Kickstart is een mix van leren en ondernemen. De deelnemende startups spenderen 12 weken in een intensief startup incubator programma op de innovatie hotspot van Zeeland, DOK41. Met wekelijkse programmasessies van een dagdeel aangevuld met kennissessies en vaardigheden naar behoefte, doorloop je alle stappen van innovatief ondernemerschap. Dit gebeurt aan de hand van de bewezen methoden voor lancering, zoals als de lean startup, effectuation en business model generation. Je past de kennis gelijk toe op het innovatieve product of dienst waar je aan werkt. 

• Startup groep: we brengen een team van meerdere startups bij elkaar die gedurende het programma van elkaar leren en elkaar coachen. 
• Tools: We reiken bewezen succesvolle instrumenten en technieken aan veelgebruikt bij startups voor directe toepassing in de praktijk.
• Coaches: Je wordt omringd door ervaren ondernemers alsook specialisten met domeinspecifieke kennis, die je kunt betrekken bij de voortgang.
• Netwerk: Je verrijkt je netwerk met partners, MKB en grote bedrijven, overheid en kennisinstellingen die je lancering kunnen versnellen.
• Werkruimte: Gedurende 3 maanden krijg je werkruimte en faciliteiten in de bruisende broedplaats voor innovatieve ondernemers, DOK41. 

Coaching door ervaren ondernemers
Het Kickstart team bestaat uit coaches, inhoudsdeskundigen en matchmakers van DOK41 op de Zeeuwse Kenniswerf, aangevuld met partners en experts uit het netwerk. 

Aanmelden informatiesessie
Impact Kickstart gaat van start op donderdag 29 maart. De inschrijving voor Impact Kickstart sluit op vrijdag 23 maart

Schrijf je via bijgaande link in voor de informatiesessie op dinsdag 13 maart van 16.30 uur - 18.00 uur, inloop 16.15 uur.

Locatie:

DOK41
Einstein vergaderzaal
Edisonweg 41B3
4382 NV Vlissingen