Instrumentatie Event

De Werkgroep Instrumentatie Beoordeling (WIB) test al vele jaren instrumenten. Dit niet alleen onder referentie condities, maar ook onder praktijk omstandigheden. Het testen in praktijk omstandigheden kan door de leveranciers niet altijd worden gerealiseerd. De vraag is of wat door hen wordt aangereikt als te verwachten prestatie, wel in de praktijk gerealiseerd wordt. In het seminar worden testresultaten gepresenteerd van verschillende meetprincipes en verschillende leveranciers waaronder ABB, Emerson, Endress+Hauser, Magnetrol en Honeywell.

Ki<|MPi en Scalda nodigen u uit voor het jaarlijkse instrumentatie seminar ter gelegenheid van het onderwerp praktijktesten van instrumentatie, waar met name de laatste technologie op "flow" gebied, diepgaand wordt behandeld.

De werkgroep gaat de deelnemers verrassen met de test resultaten onder allerlei condities en deze resultaten ook weer toetsen aan de praktijk. Tevens wordt de vraag gesteld of het slim is om conservatief te zijn met inzetten van nieuwe technieken of dat in dat geval juist een groot voordeel wordt gemist.

De vraag van de werkgroep: kunnen we door inzet van moderne metingen met veel intelligentie aan boord ook veel besparen op onderhoud? 

Programma 
16.00 - 16.30 uur   Ontvangst / registratie 
16.30 - 16.40 uur   Welkom - Ki<|MPi
16.40 - 17.45 uur   Presentatie ervaringsdeskundige Dow Benelux BV met respons leveranciers
17.45 - 18.30 uur   Broodjesbuffet 
18.30 - 19.15 uur   Presentatie ervaringsdeskundigen WIB-groep met respons leveranciers 
19.15 - 19.45 uur   Plenaire discussie / debat gebruikers en leveranciers 
19.45 - 21.00 uur   Afsluiting met aansluitend netwerkborrel 

Tijdens het broodjesbuffet en netwerkborrel is er volop gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten en met de leveranciers en ervaringsdeskundigen in gesprek te gaan.

Datum en tijd 
Donderdag 1 juni, 16:00 - 21:00

Loactie 
Bio Base Europe Training Center, Zeelandlaan 2, 4538 CA Terneuzen

Aanmelden 
U kunt zich hier aanmelden.