Startup Showcase

Donderdag 30 november 2017

Startup Showcase

Startups, bedrijfsleven en partners ontmoeten elkaar bij de Startup Showcase: het podium voor innovatie en ondernemerschap. 

Nieuwe ontwikkelingen volgen zich steeds sneller op. ‘Alleen’ innoveren gaat niet meer, maar doe je samen met andere bedrijven, startups en kennisinstellingen. Oftewel; het ecosysteem.

Je bent uitgenodigd voor de Startup Showcase op 30 november, een podium met inspirerende ondernemers uit de nieuwe programma’s van DOK41. We sluiten af met een oproep aan het publiek: 'Bouw mee aan het ecosysteem. Be part of a bigger thing!'

Programma

15.00 Inloop

15.30 Plenair met o.a.:

  • Keynote: Erik Jan Koedijk
  • Pitches van succesvolle ondernemers en studenten
  • Ervaringsverhalen van coaches en docenten
  • Wrap-up: Bouw mee aan het ecosysteem. Be part of a bigger thing!

17.15 Netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.


Keynote speaker: Erik Jan Koedijk

'In 2003 gaf ik mijn eerste lezing. Mijn klanten zijn veelal op zoek naar inspiratie voor bijvoorbeeld hun teambuilding, klantendag, congres of netwerkevenement. Ik ben benieuwd of ik met jou contact mag opnemen om te kijken of één van mijn lezingen jou past! Nieuw: de inspirerende lezing Reset! naar de gelijknamige management bestseller die door mij werd gepubliceerd op 14 februari 2017 en al snel daarna het best verkochte managementboek werd.

Onderwerpen waarover ik spreek hebben veelal te maken met veranderingen. Veranderingen van gedrag, binnen organisaties, van mediagebruik, van de wijze waarop we met elkaar communiceren. Op een inspirerende, aanstekelijke, interactieve en vermakelijke manier neem ik mensen mee. Om samen van veranderen een feestje te maken komen veelal thema’s als leiderschap, communicatie, samenwerken, welbevinden en in een specifieke lezing het bewustworden van medewerkers rondom het theme Cyber Security aan de orde. Samen met jou bespreek ik welk accent het beste past bij jouw organisatie en is geen enkele lezing hetzelfde!'