Workshop pitchen met impact!

Dinsdag 21 maart 2017

Op dinsdagavond 21 maart organiseert DOK41 de workshop Pitchen met impact. Onder leiding van ervaren pitchcoach Frank Smallegange leer je hoe je kort en bondig je boodschap over kan brengen aan die ene belangrijke klant!

Programma:
17.00 – 17.30 uur           gezamenlijk pizza eten in centrale ruimte
17.30 – 19.30 uur           Workshop pitchen met impact 

Workshop pitchen met impact!
Een pitch is een korte presentatie waarin je je publiek overtuigt van het nut van jouw idee en dat je dat ook waar kan maken. Daarnaast is het minstens zo belangrijk dat je laat weten wat je van je publiek nodig hebt. Voor het eerste doel is het van belang dat je je idee zo uit kan leggen dat het bij de belevingswereld van je publiek aansluit en voor het tweede is de kunst om specifiek ergens naar te durven vragen.

In de pitchen met impact workshop gaat Frank met jullie aan de slag om je eigen pitch van verschillende kanten te bekijken om zo flexibeler te worden in hoe je je verhaal kan vertellen. Als de pitches op basis hiervan vorm hebben gekregen gaan we in het tweede deel van workshop aan de slag met hoe breng je dit effectief over op je publiek. Franks visie op leren presenteren is dat je dat vooral leert door het veel te doen (en dat je verhaal daar ook nog beter van wordt). Tijdens de workshop gaan we dan ook veel in tweetallen aan de slag om verschillende technieken zelf te ervaren. En als je persoonlijk feedback wil op (een onderdeel van) je pitch…… Durf te vragen of nog beter spring als eerste op als voorbeeld, ik denk graag mee

Over Frank Smallegange
Frank Smallegange heeft een achtergrond in het bedrijfsleven. Hij werkte als software ontwerper en bouwer bij bedrijven als AH, KLM en GE. Daarnaast heeft hij veel ervaring op het podium en achter de schermen bij congressen en in het theater. Deze combinatie maakt hem een presentatietrainer met passie voor performance en oog voor inhoud. Als basis van zijn trainingen gaat Frank altijd op zoek naar wat je wil dat je publiek mee gaat maken. Van daaruit vinden we de vorm die daar voor een spreker en product het best bij past.

Locatie:
Einstein vergaderzaal, Edisonweg 41B3 te Vlissingen

 

Aanmelden:
De workshop wordt gegeven in een groep van maximaal 20 personen. Meld je dus snel aan via bijgaande link voor de workshop pitchen met impact!