Over DOK41

DOK41: voor innovatieve techno starters

Ondernemen binnen de innovatiehotspot en incubator DOK41 biedt veel voordelen. Samen met andere startende ondernemers onder één dak werken zorgt er bijvoorbeeld voor dat je gemakkelijk(er) van elkaar kunt leren en elkaars activiteiten kunt versterken. Dit leidt tot nieuwe projectideeën en het gezamenlijk uitvoeren van opdrachten.

Het team van DOK41 helpt je graag op weg. Zo bieden we diverse diensten ter ondersteuning bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld het schrijven van je ondernemersplan, marketing, financiën en personeel. Het team zet graag haar netwerk in om jou op weg te helpen binnen het bedrijfsleven en kennisinstellingen. Ook zijn er binnen DOK41 mogelijkheden om programma's te volgen onder begeleiding van specialisten. 

Diensten DOK41 

Netwerk
De betrokken organisaties en initiatiefnemers van DOK41 hebben een uitgebreid en uiteenlopend netwerk. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het vinden van de juiste zakenpartner.

Startup programma's
Voor ondersteuning bij de lancering van je onderneming en de vroege groeifase, biedt DOK41 ondernemersprogramma's voor startups met een innovatief product of dienst. In een paar maanden werk je samen met andere ondernemers toe naar een validatie van je business model, je eerste groeiende klantengroep om te lanceren en een onderbouwde business case voor eventueel benodigd startkapitaal.

Bekijk de programma's >

Coaching
Naast de vaste DOK41 team zoeken we indien nodig een passende coach die je helpt met meer specifieke vaardigheden op bijvoorbeeld het ondernemers- of commerciële vlak.

Faciliteiten
We bemiddelen bij behoeften aan speciale testomgevingen, gebruik van machines en het inhuren van expertise.

Financiering
Partners van DOK41 helpen je bij een tekort aan financiële middelen. Er zijn mogelijkheden voor bijvoorbeeld een achtergestelde persoonlijke lening en/of subsidies.

Publiciteit
Bekendheid is belangrijk voor het succes van jouw onderneming. We helpen je graag bij het zoeken van de juiste publiciteitskanalen.

Huisvesting
Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van huisvesting, waaronder flex-, kantoor- en productieruimtes.