Faciliteiten

Professionele receptie:
DOK41 beschikt over een bemande receptie waar ondernemers en bezoekers professioneel en gastvrij worden ontvangen. Tevens kunnen ondernemers gebruik maken van een post- en pakketservice bij DOK41.

Goede bereikbaarheid:
DOK41 is gelegen op een zeer gunstige locatie op het terrein van de Kenniswerf, nabij de A58. Op een kilometer afstand bevindt zich het treinstation van Vlissingen. Er is volop parkeergelegenheid op het terrein waar bezoekers kosteloos kunnen parkeren. Daarnaast beschikt DOK41 over een fietsenstalling en bestaat er voor ondernemers op het Kenniswerfterrein de mogelijkheid om een fiets te lenen.

Cateringfaciliteiten:
Ondernemers en bezoekers zijn welkom in brasserie Lumen. De brasserie is een ideale locatie om elkaar te ontmoeten, te vergaderen en een maaltijd te nuttigen. De brasserie is op werkdagen geopend van 9.00 uur – 17.00 uur. Naast het vergaderaanbod van DOK41 beschikt Lumen ook over een tweetal vergaderzalen en verzorgen zij de catering van alle vergaderingen binnen DOK41. Ga voor meer informatie naar de website van Lumen.

Openingstijden:
DOK41 is van maandag t/m vrijdag geopend van 07.00 – 19.00 uur, uitgezonderd feestdagen.