Faciliteiten

Professionele receptie
DOK41 beschikt over een bemande receptie waar ondernemers en bezoekers professioneel en gastvrij worden ontvangen. Tevens kunnen ondernemers gebruik maken van een post- en pakketservice bij DOK41.

Goede bereikbaarheid
DOK41 is gelegen op een zeer gunstige locatie op het Kenniswerf terrein, nabij de A58. Op een kilometer afstand bevindt zich het treinstation van Vlissingen. Er is volop parkeergelegenheid op het terrein waar bezoekers kosteloos kunnen parkeren. Daarnaast beschikt DOK41 over een fietsenstalling en bestaat er voor ondernemers de mogelijkheid om een fiets te lenen.

Cateringfaciliteiten
Ondernemers en bezoekers zijn welkom in brasserie Lumen. De brasserie is een ideale locatie om elkaar te ontmoeten, te vergaderen en een maaltijd te nuttigen. De brasserie is op werkdagen geopend van 9.00 uur – 17.00 uur. Naast het vergaderaanbod van DOK41 beschikt Lumen ook over een tweetal vergaderzalen en verzorgen zij de catering van alle vergaderingen binnen DOK41. Ga voor meer informatie naar de website van Lumen.

Deelauto

Reserveer vanaf nu online de auto van jouw collega ondernemers op de Kenniswerf en bespaar tijd, geld en CO2. Registreer je vandaag nog als gebruiker, huur per uur de deelauto via de app en open en start de auto met je smartphone.

Lees meer >

Laadpalen
Er zijn twee laadpalen op de parkeerplaats van DOK41. Deze palen zijn van PC Extreme zijn openbaar. Het werkt d.m.v. een stekker. Naast de palen staat een bordje met de spelregels van PC Extreme. Adres: Edisonweg 51.

Er zijn ook twee laadpalen op de parkeerplaats van Impuls Zeeland. Deze palen zijn neergezet met hulp van Impuls Zeeland en AgriSnellaad. Deze palen zijn openbaar en kunnen gebruikt worden door iedereen met een laadpas. Als je geen laadpas hebt kun je die lenen bij de receptie van DOK41. Adres: Edisonweg 37.