Huisvesting

huistvesting

De ondernemers maken DOK41 tot een inspirerende werkomgeving; innovatieve en creatieve denkers die op zoek zijn naar samenwerking en interactie en die houden van een levendige omgeving. Op het terrein van de voormalige energiecentrale aan de Edison- en Voltaweg in Vlissingen laten we gedreven ondernemers samenkomen om verdere groei door te maken.

Kantoorruimte
DOK41 biedt diverse mogelijkheden in kantooraanbod aan. In de linkervleugen van het kantoorgebouw bevinden zich de kantoren met hoge, open plafonds met veel licht. In de rechtervleugel bevinden zich de afzonderlijke kantoorruimtes met een stoer industrieel karakter. 

Werkplek
In DOK41 zijn een aantal ruimtes in het gebouw ingericht als gedeelde werkruimte. Voor een klein bedrag per maand heb je toegang tot een deze ruimte met andere ondernemers, inclusief internet (WiFi), een bureau en bureaustoel. 

Bedrijfsunit
DOK41 biedt startups, uit de kennisintensieve en technologische sector, bedrijfsruimten aan in een professionele omgeving. DOK41 heeft twee loodsen, per loods zijn 8 units gerealiseerd (tot 60 m²), die zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals een sectionaal overheaddeur, WiFi, een kantoordeur, een keukenblok en voldoende elektrische voorzieningen alsmede een aansluiting voor internet via de kabel en telefoon. 

Flexwerkplek
DOK41 heeft de grootste Seats2Meet locatie van Zeeland. Seats2Meet (S2M) bevordert community building, iets dat één op één overeenkomt met het concept van DOK41.

Een uur te overbruggen tussen twee afspraken? Een dag buiten je kantoor aan huis werken? Op zoek naar iemand met een bepaalde expertise? Het S2M concept biedt de uitkomst.

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig geworden! Neem dan contact op met Cindy Cats van team DOK41. Zij geeft je graag advies en een uitgebreide rondleiding.