Bedrijfsunit

Op zoek naar bedrijfsruimte?

DOK41 biedt startups, uit de kennisintensieve en technologische sector, bedrijfsruimten aan in een professionele omgeving.

Loodsen

De 2 loodsen aan de Voltaweg zijn her-ontwikkeld en geschikt voor innovatieve startups met behoefte aan productie-, assemblage, experimenteer- en opslagruimte. De loodsen hebben een metamorfose ondergaan en zijn omgebouwd tot moderne bedrijfsunits met een Dockyard uitstraling.

Per loods zijn 8 units gerealiseerd, die zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals een sectionaal overheaddeur, een kantoordeur, een keukenblok en voldoende elektrische voorzieningen alsmede een aansluiting voor internet, kabel en telefoon. 

De brede entree biedt mogelijkheden tot laden en lossen tot aan de deur van de units.
De units variëren in grootte van ca. 28 m² tot ca. 60 m². Toiletten bevinden zich in de openbare ruimte evenals een centrale ontmoetingsruimte waar vergaderd kan worden en waar zich tevens de voorzieningen bevinden als een beamer, flipover, koffieautomaat en een koelkast en dergelijke. Bij het gebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Nieuwsgierig
Bent u nieuwsgierig geworden! Neem dan contact op met één van de facilitators van DOK41. Zij geven u graag advies en een uitgebreide rondleiding.

Brochure DOK41 bedrijfsunits