Kantoorruimte

Werken

De ondernemers maken DOK41 tot een inspirerende werkomgeving; innovatieve en creatieve denkers die op zoek zijn naar samenwerking en interactie en die houden van een levendige omgeving. Op het terrein van de voormalige energiecentrale aan de Edisonweg in Vlissingen laten we gedreven ondernemers samenkomen om verdere groei door te maken.

Kantoorruimte
Het kantoorgebouw van DOK41 bestaat uit twee delen. Via een interne doorgang is het mogelijk het andere gebouw te bereiken. DOK41 biedt diverse mogelijkheden in kantooraanbod aan. In de linkervleugen van het kantoorgebouw bevinden zich de kantoren met hoge, open plafonds met veel licht. In de rechtervleugel bevinden zich de afzonderlijke kantoorruimtes met een stoer industrieel karakter. 

Flexwerkplek
Op zoek naar een werkplek in Zeeland? In DOK41 zijn een aantal ruimtes in het gebouw ingericht als werkruimte. Voor een klein bedrag per maand heb je toegang tot een deze ruimte met internet (WiFi), een bureau + stoel in de  en een locker. Daarnaast

mag je gebruik maken van de keuken, koelkast en koffiemachine en zijn er netwerk- en themabijeenkomsten welke sector- en ondernemersvraagstukken behandelen. 

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden! Neem dan contact op met één van de facilitators van DOK41. Zij geven u graag advies en een uitgebreide rondleiding.