Impact Stage Summit

Donderdag 21 juni 2018

Impact first! Ontmoet een generatie van innovators die groot dromen, verandering creëren en de toekomst beïnvloeden. Tijdens de Impact Stage Summit  op donderdag 21 juni a.s. lanceren we 8 nieuwe social enterprises en ervaar je de werkwijze van onze startup- en innovatieprogramma’s  

Startups, bedrijfsleven, kennisinstellingen, investeerders en partners ontmoeten elkaar op het podium voor innovatief ondernemerschap en Thomas Luttikhold van Waste Watchers neemt je mee in zijn unieke ondernemersverhaal. Een mooie kans om inspiratie op te doen en kennis te maken met onze partners, experts en ondernemers tijdens de matchmaking !

 Sneller, slimmer en beter innoveren vraagt om een boost van verschillende soorten innovatieve ondernemingen mét impact. Impact door het introduceren van nieuwe producten, technologieën, business modellen of door maatschappelijke meerwaarde.

Programma

15:00 - ontvangst
15:30 - openingsfilm
15:35 - opening door dagvoorzitter Marc Volleman
15:40 - de impact van een ecosysteem
15:50 - keynote: Thomas Luttikhold
16:20 - Introductie Impact Kickstart door Imro Wong en impactparade van startups en social enterprises 

  • 3x3 minuten pitch 
  • Impact film
  • Studio live 

17:00 - interactieve samenvatting 
17:15 - slotakkoord 
17:20 - netwerkborrel met parallel impactplein en matchmaking
18:00 - einde

Keynote: Thomas Luttikhold

Na jarenlange horeca-ervaring en een opleiding tot bedrijfseconoom besloot Thomas Luttikhold deze te combineren. Sindsdien ligt voedselverspilling op zijn bordje. Als ‘Waste Watcher' adviseert hij bedrijven en spreekt hij over voedselverspilling. Want, in de wereld van morgen is er geen ruimte voor voedselverspilling. Thomas bestrijdt voedselverspilling bij organisaties die eten en drinken verstrekken, zoals horeca, catering, zorg en hotels. Samen met hen vecht hij tegen voedselverspilling met zowel economische als ecologische motieven. . Door data over voedselverspilling te verzamelen kan hij voedselverspilling analyseren en onderzoeken. Met zijn klanten zoekt wij naar datagedreven oplossingen die het mogelijk maken om voedselverspilling preventief en fundamenteel te reduceren.

Aanmelden

Je kan je hier aanmelden.

De Impact Stage Summit wordt mogelijk gemaakt door DOK41, Sociale Innovatie Zeeland, Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Rabobank Foundation, SWVO, KNHM Participaties, HZ University of Applied Sciences en Provincie Zeeland.