Nieuw in het team van Kenniswerf | DOK41 : Matthijs en Marlon

We zijn blij te kunnen melden dat het team van Kenniswerf Zeeland / DOK41 per 1 maart wordt versterkt met Matthijs Lugtenburg en per 1 mei met Marlon Baarends-Schroevers.

Matthijs gaat 4 dagen per week aan de slag, waarbij het leiden en vormgeven van de transitie centraal staat. Tot 1 maart is hij 1-2 dagen per week op locatie om kennis te maken en zich in te lezen.

Marlon werkt nu al 1 dag in de week voor Kenniswerf Zeeland / DOK41 vanuit haar huidige rol bij de HZ Smart Services Boulevard, maar vanaf mei zal zij haar energie volledig gaan richten op Kenniswerf Zeeland /  DOK41.  Ze zal zich vooral richten op het (door)ontwikkelen en coördineren van de innovatieprogramma’s.

Nanneke Zelle heeft besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan en zal haar ambitie op een andere manier voortzetten als ondernemer, richting corporate innovatie & venturing en startup co-founding. Nanneke heeft de afgelopen anderhalf jaar de eerste startup programma-activiteiten neergezet en de visie en strategie voor 2020 met het DOK-Impuls-HZ-team vormgegeven. We danken haar voor haar scherpe visie, energie en daadkracht en zijn blij dat ze beschikbaar blijft voor ons in de zogenaamde flexibele schil.

Matthijs heeft ruime ervaring op het gebied van commercie, strategie en verandering. Hiervoor werkte hij bij DELTA en was daar commercieel eindverantwoordelijk voor de volledige retail portefeuille. Wij zijn ervan overtuigd dat hij met zijn kennis en ervaring een aanwinst is voor het team en samen met hen Kenniswerf Zeeland / DOK41 een niveau hoger kan brengen.

Marlon heeft de HZ Smart Services Boulevard doorontwikkeld tot belangrijke innovatiefaciliteit voor de HZ en is vanuit die rol al een aantal jaren actief in het Kenniswerf-team. Zij heeft ervaring in organisatieontwikkeling, het opzetten en begeleiden van innovatieprojecten, en het vormgeven van strategische samenwerkingsverbanden.

Matthijs Lugtenburg

“Ik ben geboren en getogen in Vlissingen, ben 36 jaar en getrouwd met Chantal, we hebben twee kinderen. Jesse is 7 en Aymee is 5. In mijn vrije tijd fiets ik graag op de racefiets en probeer een paar keer week te zwemmen. In verschillende vormen ben ik verbonden aan voetbalvereniging GPC Vlissingen, helaas niet meer actief als speler vanwege knieklachten. In de tijd die er nog over is gaan we graag lekker uit eten, dus weet je nog een goed restaurant houd ik me zeker aanbevolen.

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd in Tilburg en ben op Service & Retail marketing afgestudeerd. Vrijwel direct bij DELTA aan de slag gegaan en daar verschillende mooie functies mogen vervullen. In de gesprekken die ik tot nu toe bij DOK heb gevoerd spat het enthousiasme en de energie eraf. Ik kijk er naar uit om met iedereen nader kennis te maken en samen de volgende stappen te gaan zetten in de ontwikkeling van Kenniswerf Zeeland en DOK41.”

- Matthijs

Marlon Baarends-Schroevers

“Na mijn studie Bedrijfskunde en master Organisational Design & Development aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond te hebben, ben teruggekomen naar Zeeland. Ik kon daar vrijwel direct aan de slag bij de HZ University of Applied Sciences, waar ik de HZ Smart Services Boulevard heb mogen doorontwikkelen. Met een fantastisch team hebben we projecten en samenwerkingsverbanden gefaciliteerd die tot vernieuwing in het bedrijfsleven en in het onderwijs geleid hebben. Ik woon in Arnemuiden en ben getrouwd met Chris. We hebben een zoontje Brenn, die in maart 1 jaar wordt. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, bootcampen of doe ik aan yoga. Daarnaast reizen we heel graag en houd ik ervan om de natuur in te gaan of tijd met vrienden en familie door te brengen. De ontwikkelingen op de Kenniswerf gaan hard, en ik kijk er naar uit om mij volledig te gaan richten op de doorontwikkeling van de pas opgezette innovatieprogramma’s in samenwerking met de partners en experts. Er zijn volop kansen voor Zeeland, nu is het tijd om ze gezamenlijk ten volle te benutten!”

- Marlon