Wonderstroom (Kerst)Ondernemersborrel

Donderdag 14 december 2017

Van vrijdag 16 t/m 18 december vindt hét winterfestival van Zeeland plaats: Festival Wonderstroom.

Voorafgaand aan de officiële opening zijn de leden van de VBC, VOC, Cultuurwerf, Koninklijke Horeca Nederland Vlissingen en ondernemers van DOK41 van harte welkom voor een ondernemersborrel op het Bellamypark in Vlissingen.

Op donderdag 14 december organiseren we gezamenlijk de grote (Kerst) Ondernemersborrel 2017. Een mooie kans om met vele ondernemers terug te kijken op een mooi jaar, gezellig met elkaar even bij te praten, maar vooral een moment om samen vooruit te kijken naar een nieuw jaar, met nieuwe kansen en allicht mooie samenwerkingen met andere, lokaal actieve, ondernemers.

Vanaf 17.00 zal de Warme Wintertent van Festival Wonderstroom op het Bellamypark voor u geopend zijn. Rekening houdend met de winkeliers, zal er om 18.15 een kort welkomstwoordje zijn en een korte toelichting op het programma van Vlissingen Wonderstad en Festival Wonderstroom, een mooi voorbeeld van waar samenwerking tussen ondernemers, gemeente en de cultuursector toe kan leiden!

Van harte nodigen wij u uit om de (Kerst)Ondernemersborrel 2017 te bezoeken. Wij bieden u graag een klein hapje en een drankje aan, daarvoor vragen wij u wel zich van tevoren aan te melden op het emailadres: linda@cultuurwerf.nl. Bij voorkeur per onderneming met vermelding van het aantal personen.

Sfeervol op een aangenaam volume

Akoestisch duo Lace brengt pure en akoestische live muziek voor iedere gelegenheid! Met een repertoire van meer dan 200 nummers in verschillende genres (easy listening, pop, soul, jazz) weten Romy (zang) en Michaël (gitaar) Coomans altijd de juiste noot op de juiste plaats te laten klinken. Van de Beatles tot Bruno Mars en van Norah Jones tot Adele, Lace brengt het mooiste van alle tijden en speelt graag in op de sfeer en het gezelschap.

De kracht van Lace is het brengen van sfeermuziek. Op een aangenaam volume brengen ze live akoestische herkenbare liedjes terwijl de gasten elkaar nog prima kunnen verstaan. Romy en Michaël omlijsten de gelegenheid als een warme deken. Indien de gelegenheid vraagt om een iets lossere setting dan buigen ze moeiteloos mee.

 

Graag tot 14 december!

Met vriendelijke groeten,

Vlissingse Ondernemers Centrale (VOC), Vlissingse Bedrijven Club (VBC), DOK41, Koninklijke Horeca Nederland Vlissingen en Cultuurwerf

sponsors ondernemersborrel